Paste cu verdeață de sfeclă și stafide
Pastele de rețetă cu verdeață de sfeclă și stafide pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 53 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 133 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale tăiate, pennette, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Paste cu verdeață de sfeclă, brânză albastră și alune, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele se gătesc, puneți stafidele într-un castron mic; acoperiți cu apă fierbinte.
Lăsați să stea 10 minute.
În timp ce bucătarii de paste și stafidele se înmoaie, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați verdeață și usturoi; saut 3 minute sau până când verdele sunt fragede. Se amestecă pastele, stafidele, migdalele, sarea și 1/8 linguriță de piper negru; aruncați pentru a combina.
Presărați piper negru crăpat, dacă doriți.