Paste cu spanac, nucșoară și creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu spanac, nucșoară și creveți. O porție conține 439 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.53 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi, vidalia, creveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cannelloni de spanac și nucșoară, Spanac ofilit cu unt de nucșoară, și Spanac piperat cu cremă de nucșoară.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Se scurge bine; reveniți la tigaie. Se amestecă spanacul; aruncați bine până când spanacul se ofilește.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se presară cu 1/4 linguriță sare; saut 2 minute sau până când creveții sunt gata.
Scoateți creveții din tigaie; pune deoparte. Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand des.
Se amestecă bulionul, vermutul și coaja. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 8 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați brânză; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă 1/4 linguriță sare, nucșoară și piper; se ia de pe foc.
Adăugați amestecul de creveți și ceapă în amestecul de paste; aruncați pentru a combina.