Paste cu spanac, nucșoară și creveți

Paste cu spanac, nucșoară și creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu spanac, nucșoară și creveți. O porție conține 439 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.53 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi, vidalia, creveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cannelloni de spanac și nucșoară, Spanac ofilit cu unt de nucșoară, și Spanac piperat cu cremă de nucșoară.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Se scurge bine; reveniți la tigaie. Se amestecă spanacul; aruncați bine până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Se presară cu 1/4 linguriță sare; saut 2 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SareSare
6
Scoateți creveții din tigaie; pune deoparte. Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Se amestecă bulionul, vermutul și coaja. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 8 minute sau pana cand amestecul incepe sa se ingroase. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
9
Adăugați brânză; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă 1/4 linguriță sare, nucșoară și piper; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
10
Adăugați amestecul de creveți și ceapă în amestecul de paste; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
PastePaste

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista