Paste Cu Pătrunjel

Paste Cu Pătrunjel
Pătrunjelul Pastan este o rețetă mediteraneană care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 909 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, ulei de măsline extravirgin, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pătrunjel Coriandru Pesto Paste / Paste, Paste Cu Pătrunjel, și Paste Pesto Cu Pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă bine sărată la fierbere și fierbeți pastele până puțin înainte de a fi perfecte.Spălați și uscați bine pătrunjelul înainte de a-l toca. Pătrunjelul umed tinde să se aglomereze și va fi greu de distribuit uniform în paste. Când pastele sunt la câteva minute distanță de a fi gata, încălziți o tigaie și prăjiți ouăle folosind 1 lingură de ulei de măsline. Când pastele sunt gata, scurgeți-le bine, readuceți-le în oală și aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați pătrunjelul tocat și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Adăugați brânza puțin câte puțin, aruncând între fiecare adăugare. Economisiți puțin pentru a garnisi. La farfurie, puneți un strat de paste în jos, deasupra cu un ou prăjit și presărați niște piper negru proaspăt măcinat, sare de mare și brânză deasupra oului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista