Paste Cu Pătrunjel

Pătrunjelul Pastan este o rețetă mediteraneană care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 909 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, ulei de măsline extravirgin, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pătrunjel Coriandru Pesto Paste / Paste, Paste Cu Pătrunjel, și Paste Pesto Cu Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă bine sărată la fierbere și fierbeți pastele până puțin înainte de a fi perfecte.Spălați și uscați bine pătrunjelul înainte de a-l toca. Pătrunjelul umed tinde să se aglomereze și va fi greu de distribuit uniform în paste. Când pastele sunt la câteva minute distanță de a fi gata, încălziți o tigaie și prăjiți ouăle folosind 1 lingură de ulei de măsline. Când pastele sunt gata, scurgeți-le bine, readuceți-le în oală și aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați pătrunjelul tocat și aruncați pentru a acoperi uniform.
Adăugați brânza puțin câte puțin, aruncând între fiecare adăugare. Economisiți puțin pentru a garnisi. La farfurie, puneți un strat de paste în jos, deasupra cu un ou prăjit și presărați niște piper negru proaspăt măcinat, sare de mare și brânză deasupra oului.