Paste cu patru brânzeturi cu conopidă

Paste cu patru brânzeturi cu conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu patru brânzeturi cu conopidă. Această rețetă servește 7 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, paste spiralate, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de conopidă, paste și brânză, Conopidă brânză & spanac Paste coace, și Sos Cremos De Paste Cu Brânză De Conopidă – 2 Puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați laptele, crema de brânză, făina,sarea, piperul, usturoiul praf și cayenne, dacă doriți. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand, pana cand amestecul ajunge la lentfierbeți, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați în restbrânză și muștar până se topește brânza. Într-un castron, tosspasta cu conopidă; se toarnă amestecul de brânză deasupra; se amestecă.Împărțiți pastele uniform între 7 boluri; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista