Paste cu nuci și sos de legume

Paste cu nuci și sos de legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu nuci și sos de legume. Această rețetă face 6 porții cu 718 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, penne, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu sos de dovleac Mascarpone și nuci prăjite, Paste cu sos cremos de dovleac fără lactate și nuci, și Sos De Paste Vegetale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul: aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați porumbul și mazărea și gătiți timp de aproximativ 5 minute.dd crema și crema de brânză, amestecând-o cu o lingură de lemn. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Asiago, sare și piper.Între timp, adăugați sare și paste în apa clocotită. Gatiti, amestecand ocazional pentru a preveni lipirea, pana la al dente, conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/4 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați pastele în sos împreună cu nucile și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Adăugați apa de gătit rezervată, amestecați și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista