Paste cu nuci și sos de legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu nuci și sos de legume. Această rețetă face 6 porții cu 718 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, penne, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu sos de dovleac Mascarpone și nuci prăjite, Paste cu sos cremos de dovleac fără lactate și nuci, și Sos De Paste Vegetale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sosul: aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați porumbul și mazărea și gătiți timp de aproximativ 5 minute.dd crema și crema de brânză, amestecând-o cu o lingură de lemn. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Asiago, sare și piper.Între timp, adăugați sare și paste în apa clocotită. Gatiti, amestecand ocazional pentru a preveni lipirea, pana la al dente, conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/4 cană din apa de gătit.
Adăugați pastele în sos împreună cu nucile și amestecați pentru a combina.
Adăugați apa de gătit rezervată, amestecați și încălziți la foc mic.