Paste cu nuci și sos de legume

Paste cu nuci și sos de legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu nuci și sos de legume. Această rețetă face 6 porții cu 718 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de nuci, penne, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu sos de dovleac Mascarpone și nuci prăjite, Paste cu sos cremos de dovleac fără lactate și nuci, și Sos De Paste Vegetale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul: aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare. Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați porumbul și mazărea și gătiți timp de aproximativ 5 minute.dd crema și crema de brânză, amestecând-o cu o lingură de lemn. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Se ia de pe foc și se amestecă brânza Asiago, sare și piper.Între timp, adăugați sare și paste în apa clocotită. Gatiti, amestecand ocazional pentru a preveni lipirea, pana la al dente, conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză AsiagoBrânză Asiago
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/4 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați pastele în sos împreună cu nucile și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Adăugați apa de gătit rezervată, amestecați și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista