Paste cu nuci, rozmarin si par de inger
Reteta Paste cu nuci, rozmarin si par de inger poate fi facuta in aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți per porție. O porție conține 266 de calorii, 7 g de proteine și 26 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Un amestec de brânză parmezan, boabe de piper, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Părul de înger cu nuci, pastele din păr de înger și pastele de păr de înger cu fructe de mare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Adăugați pastele alese în apă clocotită. Într-o cratiță la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și aroma de usturoi prăjită la cuptor.
Adăugați jumătate din nucă și tot rozmarinul și lăsați amestecul să se încălzească câteva secunde. Gatiti pana cand pastele sunt al dente, scurgeti si transferati intr-un vas de servire incalzit. Se toarnă imediat sosul peste paste și se adaugă nucile rămase. Asezonați vasul după gust cu sare și măcinat, piper verde și amestecați bine.
Se presara cu parmezan si se serveste.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava