Paste cu legume verzi și ierburi

Paste cu legume verzi și ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu legume verzi și ierburi. Această rețetă face 4 porții cu 828 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână linguină, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ierburi prăjite de Provence legume și paste, Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb, și Ardezie-Monkfish la grătar cu ierburi, legume prăjite și un sos de boabe de piper verde.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa clocotita bine sarata pana cand este frageda, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu o lingură pliată într-un castron mare rezistent la căldură, apoi adăugați mazărea în apă clocotită și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Transferați mazărea cu lingura cu fante în castron cu sparanghel, apoi adăugați linguine în apă clocotită și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
În timp ce linguine gătește, pulsează busuioc, mentă, ulei, sare, piper și 1/2 cană feta într-un robot de bucătărie până se toacă, apoi se adaugă la legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PiperPiper
BusuiocBusuioc
Brânză FetaBrânză Feta
MentăMentă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Rezervați 1/2 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare. Se amestecă apa de gătit rezervată în legume, apoi se adaugă paste, pătrunjel, scallions și restul de 1/2 cană feta și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
PastePaste
ApăApă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista