Paste cu conopidă și măsline

Paste cu conopidă și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu conopidă și măsline. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 354 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de măsline, sare și piper, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă și măsline (Grecia), Conopidă Cu Lămâie Și Măsline, și Hummus de conopidă cu măsline verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.aruncați floretele de conopidă cu ulei de măsline pe o foaie mare de copt și condimentați cu sare și piper. Prăjiți, amestecând și agitând tigaia o dată sau de două ori, până când conopida se rumeneste ușor, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și adăugați paste. Gatiti conform instructiunilor pachetului sau pana se inmoaie, dar nu moale, 10-12 minute; se scurge într-o strecurătoare. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați măsline, sos marinara și conopidă la paste în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Presărați aproximativ 1/4 cană parmezan peste paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se servește cu parmezan rămas pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista