Paste cu conopidă și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu conopidă și măsline. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 354 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de măsline, sare și piper, paste penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Conopidă și măsline (Grecia), Conopidă Cu Lămâie Și Măsline, și Hummus de conopidă cu măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.aruncați floretele de conopidă cu ulei de măsline pe o foaie mare de copt și condimentați cu sare și piper. Prăjiți, amestecând și agitând tigaia o dată sau de două ori, până când conopida se rumeneste ușor, 15 până la 20 de minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și adăugați paste. Gatiti conform instructiunilor pachetului sau pana se inmoaie, dar nu moale, 10-12 minute; se scurge într-o strecurătoare. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați măsline, sos marinara și conopidă la paste în oală.
Presărați aproximativ 1/4 cană parmezan peste paste și aruncați.
Se servește cu parmezan rămas pentru topping.