Paste cu ciuperci sălbatice cu aragaz lent Alfredo cu nuci

Paste cu ciuperci sălbatice cu aragaz lent Alfredo cu nuci
Lent-Aragaz ciuperci sălbatice Pastan Alfredo cu nuci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 671 calorii, 31g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, frunze de spanac pentru copii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Cu Aragaz Lent Și Pilaf De Orez Sălbatic, Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci, și Orez sălbatic cu aragaz lent și supă de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit. Lingură 1 cană de sos Alfredo în partea de jos a aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Întindeți 1 pachet de paste peste sos. Se acoperă cu 1/2 cană de brânză mărunțită, 2 căni de roșii și 1/2 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
TomateTomate
NuciNuci
SosSos
PastePaste
3
Se presară cu piper. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu 1 cană sos Alfredo. Puneți la frigider sosul Alfredo rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
PiperPiper
4
Capac; gatiti la foc mare setarea 2 ore. Se amestecă spanacul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Garnisiți porții individuale cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista