Paste cu Bietă și naut

Paste cu Bietă și naut
Pastele cu Bietă și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de năut, bietă elvețiană, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Năut și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Și Năut, și Năut Prăjit Cu Bietă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa pentru paste și începeți să o gătiți conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce pastele se gătesc, spălați bietul și îndepărtați tulpinile; puneți-le deoparte pentru o altă utilizare. Tăiați frunzele grosolan. La foc mediu-mare, încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și presărați-o ușor cu sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și ciuperci și reduceți focul. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile se inmoaie, adaugand o lingura sau doua de apa daca este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați pasta de roșii și apă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Adăugați naut și fierbeți până când pastele sunt gata. Când pastele sunt fierte, scoateți și rezervați 1 cană de lichid de gătit înainte de a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Adăugați 1/2 cană de lichid la năut. Se amestecă bietul și se acoperă. Gatiti pana cand smogul este doar ofilit, aproximativ 2-3 minute. Se amestecă pastele, se adaugă apă suplimentară pentru paste, dacă este necesar, pentru a se umezi și se adaugă sare și piper după gust. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de portocale sau oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Chard ElvețianChard Elvețian
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista