Paste cu Bietă și naut
Pastele cu Bietă și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de năut, bietă elvețiană, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Năut și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Și Năut, și Năut Prăjit Cu Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa pentru paste și începeți să o gătiți conform instrucțiunilor pachetului. În timp ce pastele se gătesc, spălați bietul și îndepărtați tulpinile; puneți-le deoparte pentru o altă utilizare. Tăiați frunzele grosolan. La foc mediu-mare, încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați ceapa și presărați-o ușor cu sare. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și ciuperci și reduceți focul. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile se inmoaie, adaugand o lingura sau doua de apa daca este necesar pentru a preveni lipirea.
Adăugați pasta de roșii și apă și amestecați pentru a combina.
Adăugați naut și fierbeți până când pastele sunt gata. Când pastele sunt fierte, scoateți și rezervați 1 cană de lichid de gătit înainte de a se scurge.
Adăugați 1/2 cană de lichid la năut. Se amestecă bietul și se acoperă. Gatiti pana cand smogul este doar ofilit, aproximativ 2-3 minute. Se amestecă pastele, se adaugă apă suplimentară pentru paste, dacă este necesar, pentru a se umezi și se adaugă sare și piper după gust. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de portocale sau oțetul balsamic.