Paste cu anghinare și Ricotta proaspătă

Paste cu anghinare și Ricotta proaspătă
Pastele cu anghinare și Ricotta proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ricotta cu lapte integral, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste cu o singură tigaie cu Ricottan și anghinare, Paste macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare, și Paste Cu Conopidă Și Ricotta Proaspătă.

Instrucțiuni

1
Combinați 4 căni de apă și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ApăApă
2
Tăiați tulpina fiecărei anghinare la mai puțin de 1 inch de bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
3
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
4
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură. Feliați subțire fiecare inimă de anghinare; se pune în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
6
Scurgere.
7
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați anghinare și 1/4 linguriță sare; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când anghinarea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SareSare
10
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
11
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
12
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/2 linguriță de sare, amestecul de anghinare, pastele, lichidul de gătit rezervat, pătrunjelul și piperul într-un castron mare, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
PastePaste
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați ricotta în linguri, amestecând ușor pentru a combina. Lingură 1 1/3 căni amestec de paste în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista