Paste cu anghinare și Ricotta proaspătă

Pastele cu anghinare și Ricotta proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ricotta cu lapte integral, apă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste cu o singură tigaie cu Ricottan și anghinare, Paste macaroane cu roșii proaspete, dovlecei și anghinare, și Paste Cu Conopidă Și Ricotta Proaspătă.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de apă și suc.
Tăiați tulpina fiecărei anghinare la mai puțin de 1 inch de bază; coaja tulpina.
Îndepărtați frunzele inferioare și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede.
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime.
Îndepărtați ciulinul fuzzy de jos cu o lingură. Feliați subțire fiecare inimă de anghinare; se pune în apă cu lămâie.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut.
Adăugați anghinare și 1/4 linguriță sare; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când anghinarea este fragedă, amestecând ocazional.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Combinați restul de 1 lingură de ulei, restul de 1/2 linguriță de sare, amestecul de anghinare, pastele, lichidul de gătit rezervat, pătrunjelul și piperul într-un castron mare, aruncând pentru a combina.
Adăugați ricotta în linguri, amestecând ușor pentru a combina. Lingură 1 1/3 căni amestec de paste în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri Parmigiano-Reggiano.