Paste Cornish cu ierburi
Pastele Cornish cu ierburi necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 58 g de grăsimi și un total de 721 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită carne de vită, apă cu gheață, ulei de canolan și sare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor europene. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Cornish Pasties , Cornish Pasties și Cornish Pasties .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, busuiocul și cimbrul; tăiați în scurtătură și unt până se sfărâmiciază.
Adăugați apă, câte 1 lingură, amestecând ușor cu o furculiță până când amestecul formează o minge. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 30 de minute.
Între timp, într-o tigaie, rumeniți carnea de vită în 1 lingură de ulei până nu mai devine roz; se presara cu sare si piper.
Scoateți cu o lingură cu fantă; pus deoparte.
Adăugați uleiul rămas în tigaie; se amestecă treptat făina până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu aproximativ 2-3 minute sau pana se rumenesc usor. Adăugați treptat apă; se bate până se omogenizează.
Reveniți carnea de vită în tigaie. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Adăugați cartofii, morcovul și ceapa. Acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când se înmoaie.
Împărțiți aluatul în patru părți egale. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție într-un format de 9 inci. cerc. Movila 3/4 cană de umplutură pe jumătate de cerc. Umeziți marginile cu apă; îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa. Repetați cu restul de aluat și umplutură.
Tăiați trei fante în partea de sus a fiecăreia; ungeți cu ou.
Coaceți la 400° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.