Paste Cornish
Pasties Cornish necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 12. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, unt, cartofi și făină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Cornish, Paste Cornish, și Paste Cornish.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, cartofii, ceapa și condimentele; pus deoparte. Pentru patiserie, într-un castron mare, combinați făina, sarea și praful de copt.
Tăiați în scurtare și unt. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în 12 bucăți; rulați fiecare în 6-in. cercuri. Umeziți marginile cu apă.
Așezați aproximativ 1/2 cană de umplutură pe jumătate din fiecare cerc. Îndoiți cealaltă jumătate peste umplutură; apăsați marginile împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Tăiați mai multe fante în fiecare patiserie.
Așezați pe o foaie de copt.
Combinați oul și smântâna; periați blaturile de patiserie.
Coaceți la 400 de euro timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de euro și coaceți cu 40-45 de minute mai mult sau până se rumenesc.