Paste-Cobbler De Vită
Paste-Cobbler de vită necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți la îndemână paste de vită, ardei gras, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Paste-Cobbler De Vită, Cizmar de vită tocată, și Cizmar De Pâine Cu Porumb De Vită Condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. În tigaie de 10 inci, gătiți carne de vită, ceapă, ardei gras și sare condimentată la foc mediu, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere.
Se amestecă apă fierbinte, 3/4 cană de lapte și sos
Se amestecă în amestec de carne de vită. Se amestecă zahărul brun și ketchup-ul.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Puneți amestecul de carne de vită într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci; Se amestecă pastele nefierte. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, rămânând 1 cană de lapte și ouă până se omogenizează.
Se toarnă uniform peste amestecul de vită.
Coaceți cizmarul timp de 30 până la 35 de minute sau până devine auriu.