Paste Coace Florentin

Paste Coace Florentin
Această rețetă servește 8 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 561 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, anghinare marinată, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coacerea Ouălor Florentine, Florentine Spaghetti Coace, și Cârnați Florentin Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se sotează ceapa, ardeiul roșu și ciupercile până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă carnea de vită măcinată, sarea și piperul. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste, aproximativ 5 pana la 7 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Se amestecă sosul de paste, anghinarea și spanacul până se combină bine. Se amestecă pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De PasteSos De Paste
AnghinareAnghinare
SpanacSpanac
4
Se transferă într-o tigaie de copt ușor unsă de 13"x9"; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista