Paste Bruschetta De Pui
Reteta de pui Bruschetta paste ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați farfalle, parmezan, sos de paste de roșii și busuioc classico și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Paste Bruschetta De Pui, Paste Bruschetta De Pui, și Bruschetta pui și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, încălziți 1/4 cană de pansament în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti si amestecati 5 min. sau până când se termină.
Adăugați la pui în tigaie împreună cu pansamentul rămas; se amestecă ușor.
Se acoperă cu sos de paste și brânză; acoperi. Gatiti la foc mediu-mic 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.