Paste all ' Amatriciana cu Guanciale

Paste all ' Amatriciana cu Guanciale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan all ' Amatriciana cu Guanciale. Această rețetă servește 4. O porție conține 915 calorii, 23g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rigatoni, guanciale, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri de făcut astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana), Paste Strozzapreti cu Broccoli Rabe & Guanciale, și Paste de casă cu roșii uscate la soare și Guanciale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Adăugați sare în apă după ce s-a încălzit pentru a evita lipirea sărurilor în vasele dvs. de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați pastele în apă clocotită. Gatiti pana la al dente, aproximativ 10 minute, daca folositi bombolotti. Între timp, tăiați guanciale în benzi de aproximativ 1 inch lungime și grosime de cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați o lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Adăugați cățelul de usturoi și gătiți până când este parfumat, 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
7
Adăugați guanciale și gătiți ușor până se rumenesc (nu se va găti ca slănina).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
8
Adăugați ceapa și gătiți încă un minut. Este posibil să fie nevoie să scoateți o parte din grăsime, dar lăsați suficient, astfel încât aroma dulce de porc să infuzeze sosul și să-l facă dulce și mătăsos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Adăugați roșiile și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10
Adăugați sare după gust și fulgii de ardei roșu. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați Parmigiano-reggiano și pecorino-Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
13
Adăugați lingura rămasă de ulei și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
14
Serviți fierbinte, în stil familial, cu mai mult pecorino la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista