Paste all ' Amatriciana cu Guanciale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pastan all ' Amatriciana cu Guanciale. Această rețetă servește 4. O porție conține 915 calorii, 23g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rigatoni, guanciale, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri de făcut astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana), Paste Strozzapreti cu Broccoli Rabe & Guanciale, și Paste de casă cu roșii uscate la soare și Guanciale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe apa pentru paste.
Adăugați sare în apă după ce s-a încălzit pentru a evita lipirea sărurilor în vasele dvs. de gătit.
Adăugați pastele în apă clocotită. Gatiti pana la al dente, aproximativ 10 minute, daca folositi bombolotti. Între timp, tăiați guanciale în benzi de aproximativ 1 inch lungime și grosime de cm.
Încălziți tigaia mare la foc mediu-mare.
Adăugați o lingură de ulei.
Adăugați cățelul de usturoi și gătiți până când este parfumat, 1 min.
Adăugați guanciale și gătiți ușor până se rumenesc (nu se va găti ca slănina).
Adăugați ceapa și gătiți încă un minut. Este posibil să fie nevoie să scoateți o parte din grăsime, dar lăsați suficient, astfel încât aroma dulce de porc să infuzeze sosul și să-l facă dulce și mătăsos.
Adăugați roșiile și gătiți încă 2 minute.
Adăugați sare după gust și fulgii de ardei roșu. Aruncați usturoiul.
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie.
Adăugați Parmigiano-reggiano și pecorino-Romano.
Adăugați lingura rămasă de ulei și aruncați împreună.
Serviți fierbinte, în stil familial, cu mai mult pecorino la masă.