Partidul pui II

Partidul pui II
Partidul de pui II este un fără gluten felul principal. O porție conține 1582 calorii, 103G de proteine, și 122G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,38 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica crema de branza, carne de vită, pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Idei de petrecere pentru o petrecere tematică italiană, Petrecere de carnaval de modă veche {petrecere într-o cutie Giveaway}, și Petrecere De Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Rupeți carnea de vită uscată în fâșii și așezați benzile pe fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Scoateți pielea din bucățile de pui crude. Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Așezați bucățile de pui în vasul de copt deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se amestecă crema de brânză, crema de supă de ciuperci și crema de supă de țelină împreună într-un castron până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Se toarnă amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este bulbuc, aproximativ 2 ore. Se răcește 10 minute și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista