Partidul Corned Carne De Vită Bufe

Partidul Corned Carne De Vită Bufe
Partidul Corned Carne de vită bufe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, maioneză, carne de vită delicioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Bufe De Petrecere, Partidul Crab Bufe, și Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună carnea de vită, ceapa, muștarul, maioneza și hreanul. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
HreanHrean
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
CeapăCeapă
2
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o oală mare, aduceți berea și untul la fierbere. Se amestecă făina și sarea până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați aluatul într-un bol mare de amestecare. Folosind o lingură de lemn sau un mixer de stand, bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Aruncați cu lingurițe pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
5
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți încă 10 minute până se rumenesc. Centrele ar trebui să fie uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Când cojile sunt reci, împărțiți pufurile și umpleți cu amestecul de carne de vită. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Coji De PasteCoji De Paste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista