Partea prăjită de somon cu muștar, tarhon și sos de arpagic
Partea prăjită de somon cu muștar, tarhon și sos de arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 358 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână arpagic, muștar maro picant, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Partea Prăjită De Somon Cu Muștar, Tarhon Și Sos De Arpagic, Prăjituri de somon cu tarhon-sos de scufundare cu arpagic, și Papion cu sos de muștar de somon și tarhon.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 450 buc.F. aliniați foaia de copt cu margini mari cu hârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se amestecă primele 7 ingrediente încastron mediu. Sos de muștar sezon ușorcu sare și generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Piper
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Placesalmon, cu pielea în jos, pe diagonală pe foaie pregătită. Lingură 1/2 cană sos de muștartop somon, apoi întins peste, acoperindcomplet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Presărați generos somonsare și piper. Prăjiți doar până când somonul esteopac în centru, aproximativ 15 minute. Folosindpergament ca ajutor, transferați somonul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Somon
5
Tăiați transversal în bucăți și serviți curămânând sos de muștar.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.