Partea de dovlecei și brânză albastră
Zucchini și partea de brânză albastră necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 133 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, conserve de roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Încercați Salată Laterală De Roșii Heirloom Cu Brânză Albastră, Salată laterală de roșii Heirloom cu brânză albastră se sfărâmă, și Garnituri de Ziua Recunoștinței – porumb caramelizat și fasole verde cu nuci pecan și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați dovleceii și usturoiul în tigaie, acoperiți. Gatiti pana cand dovlecelul este doar fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile; se încălzește până se încălzește.
Se ia de pe foc; se presară imediat cu brânză albastră. Acoperiți și lăsați brânza să se înmoaie înainte de servire.