Parmigiano-Rigatoni cu crustă cu conopidă și Prosciutto

Parmigiano-Rigatoni cu crustă cu conopidă și Prosciutto
Parmigiano-Crusted Rigatoni cu conopidă și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 877 calorii, 25g de proteine, și 49G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, cățel de usturoi, rigatoni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Parmigiano-Rigatoni Cu Crustă Cu Conopidă Și Slănină, Parmigiano-conopidă crustă cu Agliata, și Rigatoni cu pesmet, rozmarin, usturoi și Parmigiano Reggiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine ușor auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
3
Adăugați smântâna și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Gatiti rigatoni pana al dente; cu aproximativ 6 minute înainte ca rigatoni să fie gata, adăugați floretele de conopidă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți, rezervând 2 linguri de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
6
Între timp, într-un castron mediu, aruncați panko cu brânza Parmigiano și restul de 2 1/2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Întoarceți rigatonii și conopida în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați crema de usturoi, prosciutto și apa rezervată pentru paste și aruncați până când pastele sunt acoperite. Răsturnați pastele într-un vas mare de copt superficial și presărați amestecul panko uniform deasupra. Se fierbe aproximativ 2 minute, rotind constant, până când toppingul se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
ProsciuttoProsciutto
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
9
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista