Parmigiano-Rigatoni cu crustă cu conopidă și Prosciutto
Parmigiano-Crusted Rigatoni cu conopidă și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 877 calorii, 25g de proteine, și 49G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, cățel de usturoi, rigatoni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Parmigiano-Rigatoni Cu Crustă Cu Conopidă Și Slănină, Parmigiano-conopidă crustă cu Agliata, și Rigatoni cu pesmet, rozmarin, usturoi și Parmigiano Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine ușor auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Gatiti rigatoni pana al dente; cu aproximativ 6 minute înainte ca rigatoni să fie gata, adăugați floretele de conopidă în oală.
Scurgeți, rezervând 2 linguri de apă de gătit pentru paste.
Între timp, într-un castron mediu, aruncați panko cu brânza Parmigiano și restul de 2 1/2 linguri de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Întoarceți rigatonii și conopida în oală.
Adăugați crema de usturoi, prosciutto și apa rezervată pentru paste și aruncați până când pastele sunt acoperite. Răsturnați pastele într-un vas mare de copt superficial și presărați amestecul panko uniform deasupra. Se fierbe aproximativ 2 minute, rotind constant, până când toppingul se rumeneste uniform.