Parmezan Ușor De Porc
Parmezanul ușor de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pesmet, înlocuitor de ou, sos de spaghete și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Cotlet De Porc Parmezan Ușor La Cuptor, Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, și Carne de porc la BlogHer Food 2013 + uimitor de ușor aragaz lent tras carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați grăsimea din cotletul de porc.
Așezați cotletele între două foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/4 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Combinați pesmetul și parmezanul într-un castron mic. Înmuiați cotletele în înlocuitor de ou; dragă în amestec de pesmet.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor cu spray de gătit; așezați la foc mediu până la cald.
Adăugați cotlete și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Se toarnă sosul de spaghete peste cotlet. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când cotletele sunt fragede. Descoperi; se presara cu branza mozzarella.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.