Parmezan Sparanghel Prăjit
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Sparanghelul prăjit cu parmezan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 114 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, sare kosher, garnitură: pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Încercați Parmezan Sparanghel Prăjit, Sparanghel Parmezan Prăjit, și Parmezan Sparanghel Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Curățați jumătatea inferioară a tulpinilor de sparanghel dacă sunt groase. Aranjați sparanghelul într-un singur strat pe o tigaie și stropiți cu ulei de măsline.
Se presară sare kosher și piper. Prăjiți la 400 timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Se presară parmezan și se lasă să stea 1 minut sau până când brânza începe să se topească.