Parmezan Pull-Aparts
Parmezanul Pull-Aparts ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Spanac Dip Pull-Aparts, Ciocolata Afine Gem Trage Aparts, și Bacon-Brânză Pull-Aparts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia, mierea și 1/3 cană de lapte cald în vasul mixerului și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Bateți împreună făina (2 1/2 căni), brânza și sarea, apoi amestecați în amestec de drojdie împreună cu restul de 1/3 cană de lapte cald la viteză mică. Creșteți viteza la mediu și bateți în 2 ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți, răzuind ocazional partea bolului, până se formează un aluat foarte moale, aproximativ 3 minute. Bateți în unt, câte 1 lingură, până când aluatul este elastic, aproximativ 2 minute. (Aluatul va fi foarte lipicios.)
Răzuiți aluatul în centrul bolului și presărați cu restul de 2 linguri de făină. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Puneți aluatul în jos (nu frământați) și întoarceți-l pe o suprafață făinoasă.
Tăiați aluatul în 12 bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă prin cupping mâna și împingând aluatul pe suprafața de lucru în timp ce rulați într-o mișcare circulară. Aranjați rulourile la o distanță de 1 inch într - o tigaie rotundă cu unt de 9 pe 2 inci și acoperiți-o cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ).
Lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează și aluatul umple tigaia, 1 până la 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Bateți împreună oul rămas cu apă și periați pe vârfurile rulourilor. (Veți avea resturi de spălare a ouălor.)
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Slăbiți marginile rulourilor din tigaie cu un cuțit ascuțit și inversați rulourile pe un suport, apoi reintroduceți și răciți cel puțin 20 de minute.
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate (se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.