Parmezan Pull-Aparts

Parmezan Pull-Aparts
Parmezanul Pull-Aparts ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Spanac Dip Pull-Aparts, Ciocolata Afine Gem Trage Aparts, și Bacon-Brânză Pull-Aparts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia, mierea și 1/3 cană de lapte cald în vasul mixerului și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Bateți împreună făina (2 1/2 căni), brânza și sarea, apoi amestecați în amestec de drojdie împreună cu restul de 1/3 cană de lapte cald la viteză mică. Creșteți viteza la mediu și bateți în 2 ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți, răzuind ocazional partea bolului, până se formează un aluat foarte moale, aproximativ 3 minute. Bateți în unt, câte 1 lingură, până când aluatul este elastic, aproximativ 2 minute. (Aluatul va fi foarte lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Răzuiți aluatul în centrul bolului și presărați cu restul de 2 linguri de făină. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Puneți aluatul în jos (nu frământați) și întoarceți-l pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
5
Tăiați aluatul în 12 bucăți egale și rotiți fiecare într-o bilă prin cupping mâna și împingând aluatul pe suprafața de lucru în timp ce rulați într-o mișcare circulară. Aranjați rulourile la o distanță de 1 inch într - o tigaie rotundă cu unt de 9 pe 2 inci și acoperiți-o cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Formă De TortFormă De Tort
6
Lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează și aluatul umple tigaia, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți împreună oul rămas cu apă și periați pe vârfurile rulourilor. (Veți avea resturi de spălare a ouălor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Slăbiți marginile rulourilor din tigaie cu un cuțit ascuțit și inversați rulourile pe un suport, apoi reintroduceți și răciți cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate (se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista