Parmezan picant fasole verde și Kale

Parmezan picant fasole verde și Kale
Parmezan picant fasole verde și Kale este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 411 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciuperci cremini, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Parmezan picant fasole verde și Kale, Lemon Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă, și Brânză piure de fasole albă cu Kale, parmezan și un ou prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați ciupercile, fasolea verde, sarea și piperul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați vinul și continuați să gătiți până când fasolea verde este aproape fragedă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați fulgii de ardei roșu și varza și continuați să gătiți până când varza s-a ofilit, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
KaleKale
7
Adăugați sucul de lămâie și parmezanul. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista