Parmezan picant fasole verde și Kale
Parmezan picant fasole verde și Kale este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 411 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciuperci cremini, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Parmezan picant fasole verde și Kale, Lemon Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă, și Brânză piure de fasole albă cu Kale, parmezan și un ou prăjit.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați ciupercile, fasolea verde, sarea și piperul și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați vinul și continuați să gătiți până când fasolea verde este aproape fragedă, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgii de ardei roșu și varza și continuați să gătiți până când varza s-a ofilit, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați sucul de lămâie și parmezanul. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.