Parmezan De Pui Prăjit La Cuptor
Parmezanul de pui prăjit la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, brânză mozzarella parțial degresată, sos de paste cu roșii-busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Parmezan Prăjit La Cuptor, Pui Parmezan Prăjit La Cuptor, și Pui Parmezan Prăjit La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas puțin adânc; Așezați albușurile într-un castron.
Puneți panko într-un vas puțin adânc. Dragă 1 jumătate de sân în amestec de făină. Scufundați în albușuri; dragă în panko. Repetați procedura cu puiul rămas, amestecul de făină, albușurile de ou și panko.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 2 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei. Întoarceți puiul; gatiti 2 minute. Înveliți puiul cu spray de gătit; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 450 timp de 5 minute. Întoarceți puiul; acoperiți fiecare jumătate de piept cu 2 linguri sos, 2 linguri Parmigiano-Reggiano și 3 linguri mozzarella.
Coaceți 6 minute sau până când puiul este gata.