Parmezan De Pui La Cuptor

Parmezan De Pui La Cuptor
Rețeta Parmezan de pui la cuptor ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție conține 36 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. Un amestec de pkt. shake ' n bake amestec de acoperire de pui, parmezan, sos de paste classico family favorite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Parmezan De Pui La Cuptor, Piept De Pui Dezosat La Cuptor Parmezan La Cuptor, și Cartofi prăjiți cu usturoi și parmezan la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coat pui cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj; loc în tigaie 13x9-inch pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 20 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se acoperă cu ingredientele rămase; coaceți 5 min. sau până când sosul de paste este încălzit și mozzarella este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista