Parmezan cu roșii verzi
Parmezanul cu roșii verzi este un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 245 de calorii . Pentru 1,57 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână busuioc, parmezan, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ parmezan cu roșii verzi prăjite , parmezan cu roșii verzi prăjite și boluri de ricotta la cuptor cu pui și parmezan și o salată verde mixtă cu vinaigretă de roșii și busuioc .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Asezati feliile de rosii intr-un singur strat pe prosoape de hartie; se presară cu sare.
Se lasa sa stea 5 minute; se usucă.
Într-un castron puțin adânc, bate albușurile spumă.
Puneți făina într-un bol separat, puțin adânc. Într-un alt bol puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul, pudra de usturoi și busuiocul.
Ungeți feliile de roșii în făină, apoi scufundați-le în albușuri și ungeți-le cu amestecul de pesmet.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți, descoperit, 35-40 de minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată.
Răspândiți 1-1/2 căni de sos de spaghete într-un 11x7-in uns. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din roșii și întindeți cu brânză ricotta.
Stropiți cu 1-1/2 căni de brânză mozzarella.
Strat cu roșiile rămase, sos de spaghete și brânză mozzarella.
Coaceți, neacoperit, 35-40 de minute sau până când clocotește și brânza se topește.