Parmezan-cartofi prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu parmezan. O porție conține 346 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pătrunjel, ulei de măsline, făină și crenguțe de rozmarin. 225592 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 100%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Parmezan Prăjiți, Parmezan-Cartofi Prăjiți, și Cartofi Prăjiți Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Așezați cartofii într-o tigaie de apă sărată, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 minute exact.
Scurgeți bine și aruncați puțin din ulei pentru a acoperi.
Se amestecă făina, parmezanul, ierburile și nucșoara împreună într-un vas cu un mic vârf de sare și se aruncă cartofii în amestec până se acoperă uniform.
Încălziți un strat bun de ulei într-o tavă de prăjire superficială, antiaderentă, pe o plită sau în cuptor, apoi adăugați cu grijă cartofii în tavă. Întoarceți cartofii pentru a-i acoperi în ulei și prăjiți timp de 40 de minute, întorcând o dată. Dacă simt că se lipesc de tigaie, nu le mișcați, lăsați-le pentru tot timpul. Prăjiți până se rumenesc și crocant și serviți imediat.