Parfaite de ciocolată cu banane

Parfaite de ciocolată cu banane
Rețeta Parfaits de ciocolată cu banane se poate face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 174 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați banane, amestec de budincă de ciocolată, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parfaituri cu ciocolată, migdale și banane, Parfaituri cu ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi și banane și Parfaituri cu banane și ciocolată Chia Cream Pie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați bananele și sucul de lămâie; se lasa sa stea 5 minute. Într-un alt castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute. Se da la frigider pentru 5 minute. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Napolitane De Ciocolată, Zdrobite8 Napolitane De Ciocolată, Zdrobite
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scurgeți bananele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
3
Pune jumătate din feliile de banană în opt pahare de parfait; strat cu amestec de budincă, topping bătut, firimituri de napolitană de ciocolată și felii de banană rămase. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Napolitane De CiocolatăFirimituri De Napolitane De Ciocolată
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Parfait. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista