Parfait de ton Ahi cu doi Caviari

Parfait de ton Ahi cu doi Caviari
Ahi ton Parfait cu doi Caviari este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 498 calorii. Pentru $ 6.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, sos tabasco, wasabi tobiko și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Rețete similare includ Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și granola Parfait), parfait de iaurt amarant – parfait amarant cu fructe, și Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată mediteraneană Tunan Antipasto.

Instrucțiuni

1
Pentru a face vinaigreta, combinați muștarul, oțetul, uleiul și tobiko într-un castron mic. Condimentează cu sarea și piperul și bate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un castron mic răcit, bateți crema până se formează vârfuri rigide. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Umpleți un castron mare cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Puneți un castron mediu în gheață și adăugați tonul, sosul Tabasco, arpagicul tocat și uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper după gust și amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos TabascoSos Tabasco
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Pulverizați interiorul a patru forme de inel de 1 până la 1 1/2 inci sau cutii de ton cu vârfuri și funduri îndepărtate, cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Așezați amestecul de ton și caviarii în matrițe după cum urmează: o optime din ton, o pătrime din tobiko, o optime din ton, o pătrime din osetra. Apăsați ușor pe parfaits după fiecare strat cu partea de jos a unei sticle Tabasco (este dimensiunea perfectă) sau capătul cap la cap al unui tel. Topiți straturile cu un strat subțire de cremă, neted pentru a acoperi și desfaceți crema cu fața în sus pe farfurii albe de servire. Sau folosiți sticla Tabasco pentru a împinge parfaitele de jos, apoi ridicați-le cu grijă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TabascoSos Tabasco
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Garnisiți fiecare porție cu 2 arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Stropiți vinaigreta în jur și serviți cu linguri de demitasse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Ahi Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb.
Un nas somptuos de prune strălucitoare, cireșe, petale de trandafir, dud și nuc introduce un vin ispititor care stabilește arderea papilelor gustative. Palatul este stratificat și luxuriant, exprimând valuri ondulate de fructe roșii țesute împreună de un bogat palat Mijlociu și aciditate vibrantă. 7% Cabernet Sauvignon din blocul vulcanic Rim Rock și blocul rocky Quartz Hill au fost amestecate pentru a adăuga adâncime și structură vinului. În timp ce descriem adesea acest Merlot ca un
Un nas somptuos de prune strălucitoare, cireșe, petale de trandafir, dud și nuc introduce un vin ispititor care stabilește arderea papilelor gustative. Palatul este stratificat și luxuriant, exprimând valuri ondulate de fructe roșii țesute împreună de un bogat palat Mijlociu și aciditate vibrantă. 7% Cabernet Sauvignon din blocul vulcanic Rim Rock și blocul rocky Quartz Hill au fost amestecate pentru a adăuga adâncime și structură vinului. În timp ce descriem adesea acest Merlot ca un "Merlot al iubitorilor de cabină", 2011 demonstrează ceea ce face Merlot atât de minunat și special ca un vin varietal – concentrație, textură netedă, dar completă, finețe și acel factor X evaziv care are "zel"."Amestec: 93% Merlot și 7% Cabernet Sauvignon.
A sumptuous nose of bright plum, cherry, rose petal, mulberry and walnut introduces an enticing wine that sets the taste buds firing. The palate is layered and lush, expressing undulating waves of red fruit woven together by a rich mid-palate and vibrant acidity. 7% Cabernet Sauvignon from the volcanic Rim Rock block and the rocky Quartz Hill block were blended in to add depth and structure to the wine. While we often describe this Merlot as a "Cab lover's Merlot," the 2011 demonstrates what makes Merlot so lovely and special as a varietal wine – concentration, smooth but full texture, finesse and that elusive X factor that has "lusciousness."Blend: 93% Merlot and 7% Cabernet Sauvignon.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista