Paprikash De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paprikash de porc. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 749 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper proaspăt măcinat, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paprikash De Porc, Muschiulet De Porc Paprikash, și Friptură De Porc Paprikash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat. Aruncați carnea de porc cu făina, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Adăugați aproximativ jumătate din carnea de porc în oală și rumeniți aproximativ 3 minute.
Eliminați. Repetați cu carnea de porc rămasă și un ulei suplimentar de lingură.
Reduceți căldura la moderat scăzută și adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie.
Adăugați ceapa și ardeii grași. Gatiti, acoperiti, amestecand ocazional, timp de 7 minute. Se amestecă restul de 1 1/4 lingurițe sare, 1/4 linguriță piper negru și boia. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde.
Adăugați carnea de porc cu orice sucuri acumulate și bulionul. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea de porc este gata, 10 până la 15 minute. Reduceți căldura la foarte scăzută și amestecați în smântână.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți tăiței de ou până când tocmai ați terminat, aproximativ 7 minute.
Scoateți 1/2 cană de sos din tocană și aruncați cu tăiței.
Serviți tocanul peste tăiței.
Recomandare de vin: rămâneți cu Ungaria și serviți sângele taurului, Egri Bikavr. Este de fapt un roșu moale, picant, fructat, care este perfect cu această tocană tradițională.