Paprika-picior de miel prăjit
Piciorul de miel prăjit cu Paprika ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 231 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chile, cardamom măcinat, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete de miel prăjite la foc cu boia afumată-sos BBQ portocaliu, Paprika Miel, și Paprika Miel Shanks.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Într-un castron mic, amestecați boiaua cu pudra de chile și cardamomul. Frecați mielul cu uleiul de măsline și condimentați cu sare.
Presărați condimentele peste tot mielul.
Așezați grăsimea de miel în jos pe o foaie mare de copt cu margini. Împrăștiați cățelele de usturoi, crenguțele de rozmarin și cimbru și feliile de lămâie în jurul Mielului și prăjiți-le pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 25 de minute, sau până se rumenesc frumos. Întoarceți grăsimea de miel în sus și prăjiți-o timp de aproximativ 25 de minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 130 pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați mielul gros de 1/4 inch și serviți.