Pappardelle de casă cu sos Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 700 de calorii, 27G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți țelină, vin, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle Cu Sos Bolognez, Pappardelle Cu Sos Bolognez, și Sos Bolognese cu aragaz lent peste paste Pappardelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-o oală mare și greacăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați următoarele 4 ingrediente. Saut, pana cand legumele sunt moi, dar nu maro, 12-14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Adăugați carne de vită, cârnați, carne de vânat și slănină. Creșteți căldura la mare. Gatiti pana candcarnea este maro, rupandu-se in bucati micicu spatele lingurii, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vânat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se amestecă laptele, vinul și pasta de roșii.Reduceți căldura la minim. Se fierbe la foc mic până când sosul este gros, aromele se amestecă și sucurile sunt reduse, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră 15 minute. Se condimentează cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Cool1 oră. Se răcește descoperit până se răcește, apoiacoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Gătiți pastele într-o oală foarte mare de fierbere cu apă sărată până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând des, 4 până la 5 minute dacă gătiți imediat sau 5 până la 6 minute dacă ați răcit anterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți, rezervând 1 cană de gătitlichid. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați cald
8
Bolognese și 1 cană de brânză. Aruncați focul mediu până când este încălzit, adăugând lichid de gătit conservat cu 1/4 cană dacă este uscat.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bolognese
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Transferați pastele într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți, trecând brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1
Se toarnă un corp mediuroșu, cum ar fi Michele Chiarlo 2007 Barberad ' Asti "Le Orme" (15 USD, Italia).
1
Cârnați antilope șiburgeri de venison (alias carne de vânat măcinată) sunt disponibile de la exoticmeatsandmore. com. puteți cumpăra și carne de vânat măcinată frombrokenarrowranch.com.