Pappardelle de casă cu sos bolognez
Pappardelle de casă cu sos Bolognese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 700 de calorii, 27G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți țelină, vin, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle Cu Sos Bolognez, Pappardelle Cu Sos Bolognez, și Sos Bolognese cu aragaz lent peste paste Pappardelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei într-o oală mare și greacăldură medie.
Adăugați următoarele 4 ingrediente. Saut, pana cand legumele sunt moi, dar nu maro, 12-14 minute.
Adăugați carne de vită, cârnați, carne de vânat și slănină. Creșteți căldura la mare. Gatiti pana candcarnea este maro, rupandu-se in bucati micicu spatele lingurii, aproximativ 15 minute.
Se amestecă laptele, vinul și pasta de roșii.Reduceți căldura la minim. Se fierbe la foc mic până când sosul este gros, aromele se amestecă și sucurile sunt reduse, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră 15 minute. Se condimentează cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Cool1 oră. Se răcește descoperit până se răcește, apoiacoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mic.
Gătiți pastele într-o oală foarte mare de fierbere cu apă sărată până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând des, 4 până la 5 minute dacă gătiți imediat sau 5 până la 6 minute dacă ați răcit anterior.
Scurgeți, rezervând 1 cană de gătitlichid. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Bolognese și 1 cană de brânză. Aruncați focul mediu până când este încălzit, adăugând lichid de gătit conservat cu 1/4 cană dacă este uscat.Se condimentează cu sare și piper.
Transferați pastele într-un castron mare de mică adâncime.
Serviți, trecând brânză suplimentară.
Se toarnă un corp mediuroșu, cum ar fi Michele Chiarlo 2007 Barberad ' Asti "Le Orme" (15 USD, Italia).
Cârnați antilope șiburgeri de venison (alias carne de vânat măcinată) sunt disponibile de la exoticmeatsandmore. com. puteți cumpăra și carne de vânat măcinată frombrokenarrowranch.com.