Pappardelle cu pui și verdeață de iarnă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu pui și verdeață de iarnă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare și piper, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pappardelle cu cozi de miel fierte și legume de iarnă, Pappardelle cu dovlecei de iarnă prăjiți, rucola și nuci de pin, și Gratin De Verdeață De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mare. Între timp, tăiați tulpinile și coastele din bietă (cu excepția unei alte utilizări, cum ar fi supa, dacă doriți).
Tăiați frunzele transversal în 1/3-in.- panglici largi. Curățați orice frunze exterioare cauciucate din radicchio și tăiați miezul dur; aruncați ambele. Feliați frunzele rămase în cruce în 1/3-in.- panglici largi. Zest lămâie și pune deoparte coaja. Suc de lămâie și puneți deoparte 3 linguri. suc.
Încălziți uleiul de măsline într-un 12-in. tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până la translucid, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați bulion de pui, sherry, smog, radicchio și coajă de lămâie. Întoarceți-vă la acoperire și gătiți până când smogul este doar fraged la mușcătură, 2 până la 3 minute.
Adăugați smântână și jumătate de brânză; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă puiul și se gătește până se încălzește. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Între timp, gătiți pappardelle în apă clocotită conform instrucțiunilor pachetului. Când pastele sunt fierte, scurgeți și adăugați în tigaie; folosiți clești pentru a combina.
Transferați pastele într-un castron de servire, presărați cu brânză rămasă și serviți.