Pappardelle cu Gremolata de lămâie și sparanghel
Pappardelle cu Gremolatan de lămâie și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sulițe subțiri de sparanghel, pătrunjel cu frunze plate, pappardelle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pappardelle cu lămâie, anghinare și sparanghel, Pappardelle în sos de smântână de lămâie cu sparanghel și somon afumat, și Supă de ciuperci și Pappardelle cu Gremolata.
Instrucțiuni
Combinați pătrunjelul tocat, coaja de lămâie și usturoiul tăiat cubulețe într-un castron mic; pus deoparte.
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform instructiunilor pachetului. Când rămân 3 minute de timp de gătit, adăugați sparanghelul; terminați gătitul.
Se scurge într-o strecurătoare; clătiți cu apă rece.
Încălziți aceeași cratiță la foc mediu; adăugați smântână, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați amestecul de paste în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți smântâna la fierbere. Gatiti pana cand aproape toata crema este absorbita (aproximativ 3 minute), amestecand continuu.
Adăugați jumătate de gremolata în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se transferă în bolurile de servire; se acoperă cu gremolata rămasă.