Umărul de porc al lui Neely
Umărul de porc al lui Neely ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $ 5.3 pe portie. O porție conține 1096 calorii, 100g de proteine, și 33g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 10 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, muștar măcinat, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Neely BBQ Carne de porc coaste de rezervă, Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely, și Umăr De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: Chips-uri Hickory, pentru gratar interior
Clătiți bine fundul și presărați condimentul BBQ al lui Neely pe întregul fund. Masați condimentele în carne.
Folosind o tigaie de grătar interioară, presărați chipsuri hickory pe fundul tigaiei și încălziți la foc mediu până când chipsurile încep să fumeze.
Adăugați carnea de porc, acoperiți cu folie și fumați carnea timp de aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Puneți tigaia de fum cu carne la cuptor timp de 5 până la 6 ore sau până când carnea se desprinde.
Serviți cu sosul BBQ al lui Neely sau presărați condimentul BBQ al lui Neely pe carne.
Se amestecă toate ingredientele împreună.
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Gatiti descoperit, amestecand frecvent, timp de 1 ora 15 minute.