Pappadeaux Snapper Ponchartrain

Pappadeaux Snapper Ponchartrain
Pappadeaux Snapper Ponchartrain ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 769 calorii, 59G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți creveți, apă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Pappadeaux Snapper La Grătar, Pappadeaux Languste Bisque, și Pappadeaux Key Lime Pie cu sos de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cojile de creveți rezervate, legumele tocate și apa într-un vas mare; se fierbe la foc mediu până când lichidul se reduce la 3 căni, aproximativ 30 de minute; se strecoară și se lasă deoparte.Faceți un roux într-o cratiță grea topind 4 linguri de unt până începe să se rumenească.Se amestecă încet în 4 linguri de făină până când amestecul se îngroașă până la o pastă; gatiti pana devine un maro deschis, auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Topiți 1 lingură de unt într-o altă cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează la foc mediu 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați cubul de bouillon zdrobit, sosul de piper și bulionul de creveți.Se amestecă și se lasă să fiarbă.În timp ce stocul fierbe, topiți 1 băț plus 1 1/3 linguri de unt într-o cratiță separată, amestecând, până devine maro auriu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați roux la amestecul de stoc și amestecați pentru a încorpora, apoi fierbeți 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Adăugați untul brun în stoc și bateți până se încorporează și se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Bateți în Madeira până se încorporează.Puneți sosul deoparte și păstrați-l cald în timp ce fileurile de pește se gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
MadeiraMadeira
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se amestecă sarea, boiaua, praful de usturoi și cayenne în restul de 2 căni de făină.Înmuiați fileurile de pește în suc de lămâie, apoi în făină condimentată pentru a acoperi.Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare încălzită la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
File De PeșteFile De Pește
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați fileurile în tigaie și gătiți până se rumenesc și sunt complet fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.În timp ce peștele se gătește, sotează creveții curățați în 1 lingură de unt doar până devin roz (nu gătiți prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați creveți și crab în sosul Madeira.Lingură 4 creveți și câteva uncii de sos încălzit peste fileuri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
CrabiCrabi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista