Papaya-Salsa De Fasole Neagră
Papaya - salsa de fasole neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 44 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oțet de vin, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Neagră Și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri, Salsa De Fasole Neagră, și Salsa De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele și amestecați bine. Chill.
Notă: spre deosebire de celelalte salsa, această salsa este cel mai bine utilizată în decurs de 1 până la 2 zile. După aceasta, enzimele din papaya încep să înmoaie fasolea.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.