Papas Chorreadas (cartofi Columbieni cu brânză și sos de roșii)

Papas Chorreadas (cartofi Columbieni cu brânză și sos de roșii)
Papas Chorreadas (cartofi Columbieni cu brânză și sos de roșii) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 calorii, 23g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 195 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartofi Yukon gold, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cartofi Fierți Stil Columbian (Papas Chorreadas), CARTOFI CU SOS DE BRÂNZĂ (PAPAS CHORREADAS), și Papas Chorreadas (cartofi cu sos de smântână).

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Apă sărată cu generozitate, apoi se pune la foc mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt complet fragezi, la aproximativ 20 de minute după ce se obține fierberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați roșiile și amestecați pentru a combina. Aduceți la fierbere, reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când aproape nu rămâne lichid, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați smântână grea, aduceți la foc mic și gătiți până când sosul se reunește și are consistența vopselei ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Scurgeți cartofii și transferați într-un platou de servire. Condimentați sosul după gust, apoi amestecați brânza rasă, încălzind până când brânza abia începe să se topească (ar trebui să rămână groasă în caș ușor). Puneți sosul peste cartofi și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista