Panzanella cu anghinare, măsline și Manchego ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 610 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de oțet de sherry, ulei de măsline, salată simplă de anghinare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panzanella cu anghinare și măsline, Panzanella cu anghinare, măsline negre și capere, și Măsline marinate și Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați cuburile de pâine cu puțin ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor și doar crocant la exterior, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați oțeturile, 1/4 linguriță. sare și un vârf de piper într-un castron mare și amestecați încet uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați cuburile de pâine, ardeii, măslinele și anghinarea și aruncați pentru a acoperi cu vinaigreta. Se lasă deoparte la marinat timp de 10-15 minute. Chiar înainte de servire, aruncați rucola și brânza și reglați condimentul cu sare și piper. (Salata, fără rucola și brânză, poate fi făcută cu până la 8 ore înainte. Păstrați la frigider, dar mâncați salata la temperatura camerei).Salată Simplă De Anghinare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La Rotisor
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
5
Face aproximativ 3 căni
6
Dacă aveți de gând să folosiți anghinare congelate, le-aș adăuga, fără dinți, la lichidul de braconaj așa cum este descris mai jos.2 kilograme anghinare mici, tăiate 2 1/2 căni de apă1/4 cană de ulei de măsline1 / 4 cană de vin alb3 linguri. suc de lămâie1 lingură. Oțet de șampanie2 căței de usturoi, zdrobiți cu partea plată a unui cuțit, pielea lăsată PE3 crenguțe proaspete de cimbru1 frunză de dafin 1 linguriță. sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Vârf de piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
8
Combinați totul, cu excepția anghinarelor, într-o tigaie largă nereactivă și aduceți la fierbere. Aruncați anghinarea și acoperiți suprafața cu hârtie pergament sau o placă inversată rezistentă la căldură pentru a menține anghinarea scufundată. Aduceți lichidul înapoi la fierbere, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 10-15 minute, în funcție de dimensiunea lor. Pentru a testa dacă sunt gata, lipiți vârful unui cuțit în bază și frunze, asigurați-vă că ambele sunt fragede.După ce ați terminat, scurgeți anghinarea și aruncați-le cu:1/2 lingură. ulei de măsline1 / 2 lingurițe. usturoi tocat1 / 2 lingurițe. zest de lamaie rassare și piper după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De Porumb
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
9
O ultimă notă: pentru a vă asigura că anghinarea este gata, aș gusta una. Vrei să poți mușca cu ușurință (și să înghiți frunzele). Când am făcut asta ieri, baza a fost terminată, dar nu și frunzele, așa că am ajuns să fiu nevoit să tai acea parte și să folosesc doar baza.