Panzanella Cu Anghinare, Măsline Și Manchego
Panzanella cu anghinare, măsline și Manchego ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 610 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de oțet de sherry, ulei de măsline, salată simplă de anghinare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panzanella cu anghinare și măsline, Panzanella cu anghinare, măsline negre și capere, și Măsline marinate și Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cuburile de pâine cu puțin ulei de măsline, sare și piper.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor și doar crocant la exterior, aproximativ 10 minute.
Combinați oțeturile, 1/4 linguriță. sare și un vârf de piper într-un castron mare și amestecați încet uleiul de măsline.
Adăugați cuburile de pâine, ardeii, măslinele și anghinarea și aruncați pentru a acoperi cu vinaigreta. Se lasă deoparte la marinat timp de 10-15 minute. Chiar înainte de servire, aruncați rucola și brânza și reglați condimentul cu sare și piper. (Salata, fără rucola și brânză, poate fi făcută cu până la 8 ore înainte. Păstrați la frigider, dar mâncați salata la temperatura camerei).Salată Simplă De Anghinare
Dacă aveți de gând să folosiți anghinare congelate, le-aș adăuga, fără dinți, la lichidul de braconaj așa cum este descris mai jos.2 kilograme anghinare mici, tăiate 2 1/2 căni de apă1/4 cană de ulei de măsline1 / 4 cană de vin alb3 linguri. suc de lămâie1 lingură. Oțet de șampanie2 căței de usturoi, zdrobiți cu partea plată a unui cuțit, pielea lăsată PE3 crenguțe proaspete de cimbru1 frunză de dafin 1 linguriță. sare
Combinați totul, cu excepția anghinarelor, într-o tigaie largă nereactivă și aduceți la fierbere. Aruncați anghinarea și acoperiți suprafața cu hârtie pergament sau o placă inversată rezistentă la căldură pentru a menține anghinarea scufundată. Aduceți lichidul înapoi la fierbere, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 10-15 minute, în funcție de dimensiunea lor. Pentru a testa dacă sunt gata, lipiți vârful unui cuțit în bază și frunze, asigurați-vă că ambele sunt fragede.După ce ați terminat, scurgeți anghinarea și aruncați-le cu:1/2 lingură. ulei de măsline1 / 2 lingurițe. usturoi tocat1 / 2 lingurițe. zest de lamaie rassare și piper după gust
O ultimă notă: pentru a vă asigura că anghinarea este gata, aș gusta una. Vrei să poți mușca cu ușurință (și să înghiți frunzele). Când am făcut asta ieri, baza a fost terminată, dar nu și frunzele, așa că am ajuns să fiu nevoit să tai acea parte și să folosesc doar baza.