Pansament Simplu Pentru Salată

Pansament Simplu Pentru Salată
Reteta Dressing salata simplu poate fi făcută în aproximativ 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre ieftin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din gustul casei necesită sare, salată verde și legume, ulei de măsline și piper. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de remarcabil. Încearcă Salată duminicile: salată de spanac de căpșuni cu un pansament simplu de mac + un cadou de carte de bucate, Rețetă Simplă De Pansament Pentru Salată, și Salată simplă cu Dressing de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șase ingrediente într-un borcan cu un capac etanș; se agită până se omogenizează. A se păstra la frigider. Se agită înainte de servire; stropiți peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Brut ros. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista