Pansament Francez Picant

Pansament Francez Picant
Reteta sos picant francez este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 24. Acest hor d ' oeuvre are 47 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, usturoi sau boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați T. V. Franceză Dressing, Pansament Francez, și Pansament Francez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați toate ingredientele. Acoperiți și procesați până la amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un borcan sau recipient mare. Acoperiți și refrigerați până la servire. (La frigider până la 2 săptămâni.)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista