Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci

Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci
Pansamentul de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 369 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, cimbru, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, Orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, și Pilaf de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șalotă și țelină. Gatiti pana se inmoaie, amestecand frecvent, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați orez sălbatic, 4 1/2 căni bulion, cimbru și 1/2 linguriță sare grosieră; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați orez brun, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, dar ferm, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor; acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu-mic înainte de utilizare, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați strugurii pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Stropiți cu ulei; aruncă. Prăjiți strugurii până când încep să se încrețească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Transferați în castron; aruncați cu oțet. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.
10
Adăugați struguri și orice sucuri, nuci și coajă de portocală la orezul fierbinte; aruncați bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
StruguriStruguri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista