Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci
Pansamentul de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 369 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, cimbru, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, Orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, și Pilaf de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați șalotă și țelină. Gatiti pana se inmoaie, amestecand frecvent, aproximativ 8 minute.
Adăugați orez sălbatic, 4 1/2 căni bulion, cimbru și 1/2 linguriță sare grosieră; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 30 de minute.
Adăugați orez brun, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, dar ferm, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor; acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu-mic înainte de utilizare, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați strugurii pe foaia de copt cu margini.
Stropiți cu ulei; aruncă. Prăjiți strugurii până când încep să se încrețească, aproximativ 15 minute.
Transferați în castron; aruncați cu oțet. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Adăugați struguri și orice sucuri, nuci și coajă de portocală la orezul fierbinte; aruncați bine. Condimentează după gust cu sare și piper.