Pansament Cu Fistic De Fenicul

Pansament Cu Fistic De Fenicul
Pansamentul cu fistic de fenicul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 323 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, prăjit, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fenicul cu prosciutto și Pesto de fistic, Cotlete de miel cu pansament cu fistic și ierburi, și Salată de Kohlrabi în sos de semințe de fenicul.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotă, țelină și usturoi și sotati 8 minute sau până când legumele încep să se înmoaie; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie și încălziți la foc mediu-mare 1 până la 2 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fenicul și sotati la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
6
Adăugați fenicul la amestecul de țelină; lăsați să se răcească 10 minute. Se amestecă ingredientele rămase până se combină bine. Puneți lingura într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista