Panna Cotta prăjită-nucă de cocos cu sos de ciocolată Aunti Shirley
Rețeta Panna Cotta prăjită-nucă de cocos cu sos de ciocolată Aunti Shirley este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sirop de porumb, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de nucă de cocos prăjită cu Hibiscus și rodie, Panna Cotta de ciocolată albă cu nucă de cocos cu portocaliu de sânge, și Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Panna Cotta: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Întindeți nuca de cocos într-un strat uniform pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând ocazional, până când majoritatea bucăților sunt maro auriu închis, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Întindeți migdalele într-un strat uniform pe foaia de copt și prăjiți până când sunt parfumate și încep să se coloreze, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Scoateți din cuptor și opriți focul.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Puneți opt ramekine de 4 uncii sau pahare mici de servire în frigider. (Răcirea cupelor ajută panna cotta să se stabilească mai repede.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Într-o cratiță medie, combinați laptele de cocos, smântâna, zahărul, sarea și 1 cană de nucă de cocos prăjită (rezervați restul pentru garnitură). Împărțiți bucata de fasole de vanilie pe lungime și răzuiți semințele cu spatele unui cuțit direct în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Stropi în Formă De Inimă
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați păstăia și aduceți ușor la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional (nu fierbeți).
9
În timp ce crema se încălzește, turnați apa rece într-un castron mic și presărați gelatina uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Lăsați să stea (nu amestecați) până când gelatina a absorbit apa, cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Când crema a început să fiarbă, scoateți-o de pe foc și strecurați-o printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană mare de măsurare sau castron cu gura de scurgere. Folosiți o spatulă pentru a apăsa ușor nuca de cocos pe sită pentru a forța tot lichidul. Aruncați solidele și păstăia de fasole de vanilie (sau clătiți, uscați și salvați păstăia pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Stropi în Formă De Inimă
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
12
Adăugați gelatina înmuiată și bateți până se încorporează. (Nu ar trebui să vedeți bucăți de gelatină solidă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Împărțiți amestecul în mod egal între cupele răcite (nu acoperiți cu folie de plastic) și dați-l la frigider până când este setat, cel puțin 3 ore. (Ar trebui să aibă textura unei budinci moi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Se servește cu 1 1/2 până la 2 linguri de sos de ciocolată, o păpușă de tuși și o stropire de migdale prăjite, tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
15
Pentru sosul de ciocolată: într-o cratiță mică, combinați zahărul brun închis, sarea și pudra de cacao. Se amestecă suficientă smântână grea, puțin câte puțin, pentru a face o pastă, apoi se amestecă restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Hârtie De Orez
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
16
Adăugați siropul de porumb și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, asigurându-vă că bateți continuu. Reduceți focul la foc mic și continuați să gătiți, amestecând continuu, încă 3 până la 4 minute pentru a ajuta la gătirea aromei amare din cacao și îngroșarea sosului. Sosul va fi foarte lucios și va căpăta o nuanță foarte închisă (aproape neagră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Hârtie De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Pentru a testa dacă sosul este suficient de gros, așezați o mică bucată de sos pe o farfurie curată și lăsați să stea 1 minut. Dacă sosul se răspândește, continuați să fierbeți. Ar trebui să puteți înclina farfuria fără a vărsa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
18
După ce ați terminat, scoateți-l de pe foc și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
19
Serviți imediat peste înghețată sau lăsați să se răcească ușor înainte de utilizare. Sosul se va păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni. Pentru a reîncălzi: cuptorul cu microunde la 50% putere timp de aproximativ 30 de secunde sau se încălzește într-o cratiță la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
20
Pentru tuși proaspăt: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel, combinați smântâna, zahărul și vanilia și bateți la viteză medie-mare până se formează vârfuri medii-moi. (Alternativ, puteți bate crema cu un mixer portabil sau cu mâna cu un tel, deși va dura mai mult.) Dacă doriți vârfurile mai moi, bateți mai puțin. Dacă le doriți mai rezistente, bateți mai mult, dar nu bateți în exces sau crema se va coagula și, în cele din urmă, se va transforma în unt!