Panna Cotta prăjită-nucă de cocos cu sos de ciocolată Aunti Shirley

Panna Cotta prăjită-nucă de cocos cu sos de ciocolată Aunti Shirley
Rețeta Panna Cotta prăjită-nucă de cocos cu sos de ciocolată Aunti Shirley este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sirop de porumb, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta de nucă de cocos prăjită cu Hibiscus și rodie, Panna Cotta de ciocolată albă cu nucă de cocos cu portocaliu de sânge, și Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Panna Cotta: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți nuca de cocos într-un strat uniform pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând ocazional, până când majoritatea bucăților sunt maro auriu închis, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întindeți migdalele într-un strat uniform pe foaia de copt și prăjiți până când sunt parfumate și încep să se coloreze, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Scoateți din cuptor și opriți focul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Puneți opt ramekine de 4 uncii sau pahare mici de servire în frigider. (Răcirea cupelor ajută panna cotta să se stabilească mai repede.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Într-o cratiță medie, combinați laptele de cocos, smântâna, zahărul, sarea și 1 cană de nucă de cocos prăjită (rezervați restul pentru garnitură). Împărțiți bucata de fasole de vanilie pe lungime și răzuiți semințele cu spatele unui cuțit direct în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați păstăia și aduceți ușor la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional (nu fierbeți).
9
În timp ce crema se încălzește, turnați apa rece într-un castron mic și presărați gelatina uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Lăsați să stea (nu amestecați) până când gelatina a absorbit apa, cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Când crema a început să fiarbă, scoateți-o de pe foc și strecurați-o printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană mare de măsurare sau castron cu gura de scurgere. Folosiți o spatulă pentru a apăsa ușor nuca de cocos pe sită pentru a forța tot lichidul. Aruncați solidele și păstăia de fasole de vanilie (sau clătiți, uscați și salvați păstăia pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați gelatina înmuiată și bateți până se încorporează. (Nu ar trebui să vedeți bucăți de gelatină solidă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Împărțiți amestecul în mod egal între cupele răcite (nu acoperiți cu folie de plastic) și dați-l la frigider până când este setat, cel puțin 3 ore. (Ar trebui să aibă textura unei budinci moi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
14
Se servește cu 1 1/2 până la 2 linguri de sos de ciocolată, o păpușă de tuși și o stropire de migdale prăjite, tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
15
Pentru sosul de ciocolată: într-o cratiță mică, combinați zahărul brun închis, sarea și pudra de cacao. Se amestecă suficientă smântână grea, puțin câte puțin, pentru a face o pastă, apoi se amestecă restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
16
Adăugați siropul de porumb și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, asigurându-vă că bateți continuu. Reduceți focul la foc mic și continuați să gătiți, amestecând continuu, încă 3 până la 4 minute pentru a ajuta la gătirea aromei amare din cacao și îngroșarea sosului. Sosul va fi foarte lucios și va căpăta o nuanță foarte închisă (aproape neagră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
17
Pentru a testa dacă sosul este suficient de gros, așezați o mică bucată de sos pe o farfurie curată și lăsați să stea 1 minut. Dacă sosul se răspândește, continuați să fierbeți. Ar trebui să puteți înclina farfuria fără a vărsa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
18
După ce ați terminat, scoateți-l de pe foc și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
19
Serviți imediat peste înghețată sau lăsați să se răcească ușor înainte de utilizare. Sosul se va păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni. Pentru a reîncălzi: cuptorul cu microunde la 50% putere timp de aproximativ 30 de secunde sau se încălzește într-o cratiță la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
20
Pentru tuși proaspăt: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel, combinați smântâna, zahărul și vanilia și bateți la viteză medie-mare până se formează vârfuri medii-moi. (Alternativ, puteți bate crema cu un mixer portabil sau cu mâna cu un tel, deși va dura mai mult.) Dacă doriți vârfurile mai moi, bateți mai puțin. Dacă le doriți mai rezistente, bateți mai mult, dar nu bateți în exces sau crema se va coagula și, în cele din urmă, se va transforma în unt!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista