Panna Cotta de porumb cu Dulce de Leche
Rețeta Panna Cotta de porumb cu Dulce de Leche este gata în aproximativ 7 ore și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de caramel, apă, spice de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta De Porumb Dulce, Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), și mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta.
Instrucțiuni
Aduceți laptele și zahărul la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați sâmburi de porumb. Fierbeți până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute. Se strecoară laptele într-o cratiță mare; adăugați 2 căni de smântână, sare grosieră și știuleți de porumb. Aduceți la foc mic. Acoperiți; scoateți-l de pe foc. Abrupt 30 de minute.
Transferați porumbul într-un castron mic. Acoperi; rece.
Între timp, puneți 3 linguri de apă într-o ceașcă mică.
Presărați gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, cel puțin 15 minute.
Scoateți știuleții din amestecul de cremă; aruncați știuleții. Aduceți amestecul de cremă la foc mic.
Se adaugă gelatina înmuiată; se amestecă pentru a se dizolva. Împărțiți amestecul de cremă între șase ramekine de 3/4 cană sau cupe de cremă. Acoperiți și refrigerați până se fixează, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Bateți dulce de leche și 3 linguri de smântână într-un castron mic pentru a amesteca. Puneți puțin sos peste fiecare panna cotta.
Presărați câteva boabe de porumb peste fiecare desert (rezervați porumbul rămas pentru o altă utilizare) și serviți.