Panna Cotta de porumb cu Dulce de Leche

Panna Cotta de porumb cu Dulce de Leche
Rețeta Panna Cotta de porumb cu Dulce de Leche este gata în aproximativ 7 ore și 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de caramel, apă, spice de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta De Porumb Dulce, Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), și mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele și zahărul la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sâmburi de porumb. Fierbeți până când porumbul este fraged, aproximativ 5 minute. Se strecoară laptele într-o cratiță mare; adăugați 2 căni de smântână, sare grosieră și știuleți de porumb. Aduceți la foc mic. Acoperiți; scoateți-l de pe foc. Abrupt 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați porumbul într-un castron mic. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, puneți 3 linguri de apă într-o ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
6
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
7
Scoateți știuleții din amestecul de cremă; aruncați știuleții. Aduceți amestecul de cremă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
8
Se ia de pe foc.
9
Se adaugă gelatina înmuiată; se amestecă pentru a se dizolva. Împărțiți amestecul de cremă între șase ramekine de 3/4 cană sau cupe de cremă. Acoperiți și refrigerați până se fixează, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Bateți dulce de leche și 3 linguri de smântână într-un castron mic pentru a amesteca. Puneți puțin sos peste fiecare panna cotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Presărați câteva boabe de porumb peste fiecare desert (rezervați porumbul rămas pentru o altă utilizare) și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista