Panna Cotta De Afine
Cranberry Panna Cotta ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 37 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt și petale de trandafir confiate, gelatină pudră, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Creier Panna Cotta cu glazură de afine, și Vanillan și afine Panna Cotta Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați merisoarele cu zahărul și apa și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până când merisoarele se înmoaie, aproximativ 5 minute. Puneți merisoarele cu spatele unei linguri pentru a face un sos gros.
Transferați sosul într-un castron mare și dați-l la frigider, amestecând des, până se răcește, aproximativ 15 minute. Se amestecă 3 căni de zară în sosul de afine răcit.
Într-o cratiță mică, presărați gelatina peste restul de 1/2 cană de zară.
Lăsați să stea până când gelatina s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Încălziți amestecul la foc mic, amestecând de câteva ori cu o spatulă de cauciuc, până când zeama este doar caldă și gelatina este topită, aproximativ 1 1/2 minute; pliați în amestecul de afine.
Se toarnă panna cotta în 8 pahare. Acoperiți și dați-le la frigider timp de aproximativ 2 ore, până când sunt setate. Completați fiecare cu o păpușă mică de iaurt și câteva petale de trandafir confiate și serviți.