Panna Cotta cu iaurt grecesc cu caise glazurate cu miere
Iaurt grecesc Panna Cotta cu caise glazurate cu miere ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.86 pe portie, veți obține un desert care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 364 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Un amestec de iaurt grecesc, miere, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Iaurt Grecesc Panna Cotta, Panna cotta cu iaurt grecesc cu Granola Streusel, și Panna Cotta de iaurt grecesc cu sirop de vin alb de zmeură.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, presărați gelatina peste apa rece; lăsați să stea până se înmoaie, 5 minute. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna, zahărul și fasolea de vanilie și semințele la foc mic. De pe foc, amestecați gelatina până se topește. Într-un castron, bateți iaurtul până se omogenizează. Bateți treptat crema de vanilie; scoateți fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane Runts
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă amestecul în șase ramekine de 1/2 cană și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți caisele în vinul alb la foc moderat până când caisele sunt pline și vinul s-a redus la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se amestecă mierea și se fierbe siropul până se îngroașă, aproximativ 5 minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Brânză Tallegio, Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Rulați un cuțit în jurul interiorului fiecărui ramekin. Setați o farfurie pe fiecare ramekin și inversați fiecare panna cotta pe o farfurie; poate fi necesar să atingeți și să agitați ramekins pentru a slăbi Panna cottas. Feliați caisele și lingurați-le deasupra Panna cottas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Stropiți cu o parte din siropul de miere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale